Caută
Close this search box.
Ancorare chingi

Pot fi chingile folosite pentru ridicare?

Întrebarea asta vine din faptul că, în urmă cu nici 20 de ani, chingile erau folosite doar pentru securizarea mărfii, de obicei la remorcile deschise ale camioanelor.

Desigur că, răspunsul poate varia în funcție de opinia fiecăruia, anume dacă pot fi ridicate greutăți folosind chingile. În urmă cu aproape 20 de ani, chingile erau folosite strict la ancorare, adică la fixarea sau imobilizarea unor obiecte de dimensiuni mari. Însă, nu după mult timp, modul de țesere al chinghilor textile s-a schimbat, astfel că astăzi se eliberează certificate de conformitate care atestă că unele chingi pot fi folosite și pentru ridicare. Avantajul chingilor este că nu zgârie obiectul de ridicat, precum o fac lanțurile, or nu toate obiectele de ridicat au urechiușe speciale pentru cârlige, de exemplu caroseria unei mașini.

De aceea, și pe site-ul nostru, www.proflexoradea.ro, avem chingi de ridicare circulare, chingi de ridicare cu gașe și chingi de ancorare. În dreptul produselor am pus imagini care arată dacă o chingă poate fi folosită pentru ridicare sau nu. Nu este indicat să se folosească chingile de ancorare la ridicarea unei sarcini. Dacă aveți nelămuriri, ne puteți contacta folosind datele de la pagina Contact.

Distribuie articolul:

Facebook
Email
WhatsApp

Articole similare: