Caută
Close this search box.

Reparatii furtunuri și cilindri hidraulici.
Sisteme de ridicat, racorduri și furtunuri industriale.
Producător garnituri hidraulice.

Cu ce te poate ajuta PROflex Oradea?

Clienții Proflex sunt în majoritate firme care activează în domeniul industriei, produc sau oferă servicii folosindu-se de mașinării cu multe componente hidraulice, electromecanice sau pneumatice. Aceștia, asemeni nouă, știu că o înlocuire a unei piese stricate este o risipă de resurse dacă poate fi făcută o reparație.

Uneori, totuși, o înlocuire este necesară. Pentru asemenea cazuri, am pregătit un stoc diversificat de furtunuri, cuple, coturi, fitinguri, cârlige, lanțuri, cămăși, tije etc. La comandă, Proflex aduce orice cantitate.

Fie că este vorba de un excavator căruia i-a pleznit un furtun, un buldozer căruia i-a crăpat un fiting, un braț de macara cu un cilindru defect sau chiar defecțiuni la o pompă hidraulică sau un tablou electric, Proflex acționează cu promptitudine și profesionalism în rezolvarea oricărei probleme. Avem service atât la sediu, cât și echipe mobile disponibile NON-STOP, astfel încât putem răspunde rapid și eficient nevoilor clienților nostri.

Oferim soluții complete și profesionale pentru etanșări hidraulice, producem o gamă variată de garnituri hidraulice, potrivite pentru orice tip de aplicație. Indiferent de dimensiunea sau complexitatea garniturii de care aveți nevoie, suntem pregătiți să producem pe loc orice tip de garnitură hidraulică.

Contactați-ne pentru a afla mai multe detalii despre produsele și serviciile noastre.

PROflex Oradea - DESERVIM PARTEA DE NORD-VEST A ȚĂRII
Livrăm în județele Bihor, Satu Mare și Maramureș. Nu ești din această zonă? Vezi AICI care este cel mai apropiat punct PROflex.

De ce PROflex Oradea?

Gamă diversificată

Oferim o gamă largă de furtunuri industriale, pe orice lungime, diametru și aplicare.

Producător garnituri hidraulice

Soluții complete profesionale pentru etanșări hidraulice. Producem pe loc orice tip de garnitură hidraulică.
www.garniturioradea.ro

Service mobil NON-STOP

Echipele noastre de intervenție fac reparații pe loc, deplasându-se la locația dorită.
Pentru intervenții, vă stăm la dispoziție non-stop.

Confecționare piese

Putem confecționa orice piesă metalică, chiar și unicat, după nevoile tale. Garanție pe manoperă În funcție de lucrare, oferim garanție între 6-12 luni.

Proiectare și execuție

PROflex Oradea proiectează și echipează la temă orice tip de instalație hidraulică pentru proiectele dvs., prin implementarea de soluții complete sau OEM, pentru diverse ramuri ale industriei.

Specialiști în domeniu

Efectuăm reparații pentru orice utilaj hidraulic, pneumatic sau electromecanic și oferim mentenanță.

Brand de renume

Suntem, probabil, cea mai mare firmă de specialitate din țară, cu mii de clienți.

Profesionalism

Avem pregătire în domeniile ingineriei mecanice, mecatronice și electrotehnice. Diagnozele, reviziile, reparațiile și montajele pe care le facem vor fi de cea mai bună calitate.

Garanție

În funcție de lucrare, oferim garanție, în condițiile legale pentru persoane juridice. Este felul nostru de a spune că oferim o lucrare de calitate.