Caută
Close this search box.

Service cu vastă experiență în domeniu.
Profesioniști mereu disponibili. SERVICE MOBIL NON-STOP!

Echipa noastră este alcătuită din ingineri mecanici și personal specializat în reparații hidraulice, pneumatice, mecanice și electrotehnice industriale, iar competențele noastre acoperă întregul spectru al acestor domenii. Totodată dispunem de un stoc diversificat de componente hidraulice, sisteme de ridicat, furtunuri și racorduri industriale.

Înainte de a începe reparațiile, oferim servicii de diagnoză și identificare a pieselor pentru a asigura un proces eficient și o soluție adecvată. De asemenea, suntem capabili să confecționăm orice piesă unicat sau garnitură hidraulică este necesară.

Indiferent de locația dumneavoastră suntem pregătiți să vă oferim asistență și suport tehnic prin intermediul echipei noastre de SERVICE MOBIL NON-STOP.

Apelează cu încredere la echipa PROflex Oradea și vă asigurăm că veți beneficia de servicii de calitate, de soluții rapide și eficiente pentru nevoile dumneavoastră.

Specialiști în domeniu

Colectivul nostru este format din ingineri mecanici și personal specializat în reparații hidraulice, pneumatice și electromecanice.

Profesionalism

Diagnozele, reviziile, reparațiile și montajele pe care le facem vor fi de cea mai bună calitate.

Garanție

În funcție de lucrare, oferim garanție, în condițiile legale pentru persoane juridice.

PROflex Oradea - Service mobil

Service mobil NON-STOP

Cu o echipă de profesioniști mereu disponibilă și o mașină echipată să poată face față oricărei probleme de specialitate, vă scutim de deplasări costisitoare și obositoare.

PROflex Oradea - Service componente hidraulice, electromecanice sau pneumatice

Service la sediu

Colectivul nostru este format din ingineri mecanici și personal specializat în reparații hidraulice, pneumatice și electromecanice. Înainte de reparație, oferim servicii de diagnoză și de identificare a pieselor și, de asemenea, putem confecționa orice piesă unicat.

PROflex Oradea - Producator garnituri hidraulice

Producător garnituri hidraulice

Soluții complete profesionale pentru etanșări hidraulice. Indiferent de tipul și mărimea garniturii hidraulice de care aveți nevoie, suntem capabili să producem pe loc orice tip de garnitură.